Service

Verkoop

SB-equipment is gespecialiseerd in het verkopen van machines voor grondverzet, transport, import en export. Het aanbod van SB equipment is zeer divers waardoor wij voor iedere situatie de juiste machine kunnen leveren. Met meer dan 10 jaar ervaring is SB-equipment de geschikte partner voor uw project. Wij leveren onze partners de hoogste kwaliteit materialen en machines voor hun projecten, waardoor het afronden hiervan veel gemakkelijker gaat. Bij het gebruik maken van de verhuur service van SB-equipment hoeft u zich dus geen zorgen te maken over gebreken in machines of lage kwaliteit van machines.

Soorten machines van SB-equipment

Bij SB-equipment helpen wij u met het vinden van de juiste machine die uw project nodig heeft. Het assortiment van SB-equipment is heel breed en bestaat uit verschillende soorten machines. Zo leveren wij onder andere laders, mobiele kranen, graafmachines, mobiele graafmachines en compactors. Daarnaast hebben wij ook tractors, trucks en trailers tot onze beschikking. SB-equipment heeft iedere machine die u nodig heeft.

Werkzaamheden

SB-equipment is gespecialiseerd in de volgende werkzaamheden:

  • Herinrichten/verkavelen
  • Graven van lozingen
  • Plaatsen van duikers
  • Ontbossen
  • Egaliseren
  • Alle voorkomende agrarische werkzaamheden

U kunt bij SB-equipment terecht voor transport van machines. Transporteren van goederen met machines is ook mogelijk. Voor transport maken wij gebruik van pickups, trekkers en dumptrucks.

  • Het ontgraven/aanvullen/aanleggen van tuinen.
  • Het graven van lozingen en plaatsen van duikers.
  • Grondwerk voor bouw- en woningrijp maken van percelen.
  • Het ontgraven/aanvullen van bouwputten funderingen.

Verhuur

SB-equipment is gespecialiseerd in het verhuren van machines voor grondverzet, transport, import en export. Het aanbod van SB equipment is zeer divers waardoor wij voor iedere situatie de juiste machine kunnen leveren. Met meer dan 10 jaar ervaring is SB-equipment de geschikte partner voor uw project. Onze partners krijgen de hoogste kwaliteit materialen en machines voor hun projecten, waardoor het afronden hiervan veel gemakkelijker gaat. Bij de verhuur service van SB-equipment hoeft u zich dus geen zorgen te maken over gebreken in machines of lage kwaliteit van machines.

De soorten machines

Bij SB-equipment helpen wij u met het vinden van de juiste machine die uw project nodig heeft. Het assortiment van SB-equipment is heel breed en bestaat uit verschillende soorten machines. Zo leveren wij onder andere graafmachines, mobiele graafmachines, laders, mobiele kranen en compactors. Daarnaast hebben wij ook tractors, trucks en trailers tot onze beschikking. SB-equipment heeft iedere machine die u nodig heeft.

Transport

Buiten verkoop van machines voor grondverzet, verhuurt SB Equipment ook transport voor de bouwplaats. Het huren van een vrachtwagen is een van de mogelijkheden waarvoor u kunt kiezen bij SB equipment

Transport voor uw bouwproject

Heeft u gedacht aan het transport tijdens het bouwproject? Het vergt namelijk veel tijd en voor grotere werkzaamheden heeft u minimaal meerdere trucks nodig om alles te kunnen vervoeren. Denk hierbij aan grond en gereedschap, maar ook aan machines. SB Equipment helpt u hiermee en via onze website kunt u gemakkelijk en snel uw benodigde transport bestellen.

Onze service

Interesse in het huren van onze machines? Heeft u een graafmachine of andere machine nodig? Neem dan contact met ons op en wij zullen u zo snel mogelijk informeren!